您好,欢迎来到纷纭教育。
搜索
您的当前位置:首页南京市六年级英语阅读理解10题答案解析

南京市六年级英语阅读理解10题答案解析

来源:纷纭教育
南京市六年级英语阅读理解10题答案解析

1.Choose the best answer (根据短文内容,选择恰当的答案)

Some people have very big families, with lots of brothers and sisters, and aunts and uncles. Some people's families are very small, with no brothers or sisters.

Betty has got a big family. There are seven people in her family. She has got four brothers, Alex, Sammy, Leon and Ken, but she has not got a sister. Betty lives with her parents in a house, It has got four rooms and it has got a garden. It is not big but it is beautiful. Her parents haven't got a car because they can't drive. They go to work by bicycle.

Tom hasn't even got a brother or sister. There are only four of them-his mother, father and Tom-and Grandma of course. They have a small family. Tom's parents

work in the same company. They go to work by car. Tom walks to school because the school is near his house.

1.Some people have _______ families, with lots of brothers and sisters. A.small B.big C.happy D.unhappy 2.Betty has ___________ brothers, but ___________sister(s). A.three, two B.four, one C.four, no D.seven, one 3.Tom has __________ sisters and ___________ brothers. A.two, one B.no, no C.one, two D.three, no 4.Tom goes to school _____________. A.by bicycle B.by car C.on foot D.by bus

5.Betty's parents go to work by ____________. Tom's parents go to work by __________.

A.bicycle, car B.car, bicycle C.taxi, car D.car, bus 【答案】 1.B 2.C 3.B 4.C 5.A 【解析】 【分析】

有些人有一个大家庭,他们的家里有很多人;还有些人有一个小家庭,家里的人很少。这篇短文分别给我们介绍了有一个大家庭的Betty和有一个小家庭的Tom。

1.细节理解题。根据短文的开头Some people have very big families, with lots of brothers and sisters, and aunts and uncles.可知,有些人有一个大家庭,家里有很多兄弟姐妹、叔叔、姑姑。由此可知应选B。

2.细节理解题。根据短文第二段中She has got four brothers, Alex, Sammy, Leon and Ken, but she has not got a sister.可知,Betty有四个兄弟,但是她没有姐妹。由此可知应选C。

3.细节理解题。根据短文第三段中Tom hasn't even got a brother or sister.可知,Tom既没有兄弟,也没有姐妹。由此可知应选B。

4.细节理解题。根据短文最后一句话Tom walks to school because the

school is near his house.可知,Tom每天步行去上学,因为学校离他家很近。C选项中on foot意为“步行”,故选C。

5.细节理解题。根据短文第二段中Her parents haven't got a car because they can't drive. They go to work by bicycle.可知,Betty的父母骑自行车去上班;根据短文第三段Tom's parents work in the same company. They go to work by car.可知,Tom的父母开车去上班。由此可知应选A。

【点睛】

这篇短文给我们介绍了Betty和Tom两人各自的家庭情况。短文主题明确,内容贴近教材主题和学生们的日常生活,容易理解。题型是阅读理解,考查学生们快速阅读概括大意、搜索文章细节信息以及根据文意进行合理的推测和判断的能力。题目设置以细节理解题为主,考查学生们对文章事实信息的理解。做题时,应先通读短文,了解文章的大意和主题;然后根据题目所问,或利用关键词,锁定文章相关语句,结合选项作答。例如第2小题,根据题干中关键词Betty可定位到第二段,根据这一段中She has got four brothers, Alex, Sammy, Leon and Ken, but she has not got a sister.可知,Betty有四个兄弟,但是她没有姐妹。由此可知应选C。再如第5小题,题目问及的是Betty的父母和Tom的父母,分别在第二段和第三段中,注意关键词parents以及表示交通工具的名词,就可以快速找到答案。

2.People eat different things in different countries.

In some countries, people eat rice every day. Sometimes they eat it twice or three times a day for breakfast, lunch and supper. Some people do not eat some kinds of meat. Muslims, for example, do not eat pork.

Japanese eat lots of fish. They are near the sea. So it is easy for them to get fish. In the West, such as England and the USA, the most important food is potatoes. People there can cook potatoes in many different ways.

Some people eat only fruit and vegetables. They do not eat meat or fish or anything else from animals. They eat food only from plants(植物). They say the food from plants is better for us than meat. These people are called vegetarians.

1.In some countries, people eat _____ every day. A.fish B.vegetables C.fruit D.rice

2.Why do Japanese eat lots of fish?

A.Because they like fish better than the other food. B.Because it is easy for them to get fish. C.Because fish can give them lots of calories. D.Because there is no other food.

3.What is the most important food in some Western countries? A.Fish B.Potatoes

C.Vegetables D.Fruit and vegetables

4.The underlined word “ vegetarians” means “ _____” in Chinese. A.只吃素食的人 B.只吃荤食的人 C.研究素食的人 D.种植蔬菜的人 5.Which of the following is TRUE?

A.People in different countries eat different food.

B.Food from plants is better for us than meat. C.Muslims are vegetarians.

D.People in some Western countries can cook tomatoes in many ways. 【答案】 1.D 2.B 3.B 4.A 5.A 【解析】 【分析】

试题分析:本篇文章主要讲述了不同的人们在不同的国家吃不同的东西,在一些国家里人们每天吃许多米饭;在日本人们吃许多的鱼;还有一些人们吃许多蔬菜和水果。

1.细节理解题。根据文中In some countries, people eat rice every day在一些国家里人们每天吃米饭;;可知选D

2.细节理解题。根据文中Japanese eat lots of fish. They are near the sea可知日本人吃许多的鱼肉,因为他们住在海边, 可知选B

3.细节理解题。根据文中In the West, such as England and the USA, the most important food is potatoes.可知选B

4.细节理解题。根据文中These people are called vegetarians句意是这些人们是素食主义者.可知故选A。

5.细节理解题。通读全文可知本篇文章主要讲述的是不同国家的人们吃不同的食物,故选A

考点:文化类短文阅读。

3.阅读理解。

This is thetimetablefor the final tests of Chongqing No.1 Middle School. It’s for the students

in Grade Seven. After the tests, their first term in this school will finish. Dates Days Time 9:00 - 11:00 A.M. 2:30 - 4:30 P.M. 9:00 - 11:00 A.M. 2:00 - 3:30 P.M. math politics and history Subjects Chinese English January 13th Monday January 14th Tuesday 1.The students have the ___________ test(s) in the morning. A.Chinese B.English C.politics and history D.Chinese and math 2.The Chinese for the word “timetable” is ___________. A.座次表 B.课桌 C.时间表 D.饭桌

3.The students have tests of ___________ subjects. A.two B.four C.three D.five

4.The students have the___________ test for two hours. A.English B.geography C.politics D.history

5.___________ is the last day of their first term in No.1 Middle School. A.January 13th B.January 14th C.January 15th D.January 12th 【答案】 1.D 2.C 3.D 4.A 5.B 【解析】 【分析】

试题分析:这篇短文是重庆一中期末考试的安排表,表格中有这次考试的详细信息,如考试时间、科目等。我们可以根据题目的要求在表格中寻找有用信息。

1.细节理解题。根据表格中关于学生们考试安排的信息中可知,星期一的上午9点到11点是语文考试,周二上午的9点到11点是数学考试。所以应该选D。

2.词义猜测题。根据这篇短文的大意可知,这是重庆一中期末考试的安排表,表格中有这次考试的详细信息。并没有涉及座次、课桌和饭桌的内容。并且单词timetable中有time,意思是时间,由此我们可以推断出这个单词的意思是时间表。故选C。

3.细节理解题。根据表格中Subjects中的信息可知,学生们一共需要考5科,分别是语文、英语、数学、政治和历史。故应该选D。

4.细节理解题。根据表格中的考试信息可知,英语科目的考试是周一下午2点半到4点半,是两个小时,故应该选A。B选项的意思是地理,但是表格中并没有说考地理;C政治和D历史这两个科目的考试时间是周二下午2点到3点半,所以也不符合题意。

5.细节理解题。根据表格中给出的考试信息可知,重庆一中的期末考试是1月13和14日两天,并且文章中After the tests, their first term in this school will finish,考试之后,他们的第一学期就结束了,因此1月14日是他们这学期的

最后一天。故选B。

考点:日常生活类短文阅读。

4.阅读理解。

1.When is Emily’s birthday party? A.In July B.In June C.In August. 2.What is the letter (信) about? A.Joy’s birthday party. B.Emily’s birthday party.

C.Uncle Paolo’s birthday party 3.Where is the party? A.In Central Park.

B.Near History Museum. C.At Uncle Paolo’s restaurant.

4.What can they do from 6 : 30 to 7: 45? They can ________. A.go to a concert B.eat and talk C.go to the museum 5.What time does the party start (开始)? It starts at about ________. A.6 : 30 B.7 : 45 C.8 : 00 【答案】 1.A 2.B 3.C 4.B 5.A 【解析】 【分析】

试题分析:这篇短文是Emily写给Joy的一封信,在信中她想邀请Joy来参加她的生日聚会。并且还讲述了一些她生日聚会的事情,如时间、地点、具体安排等。

1.细节理解题。根据短文的开头Are you still coming to my birthday party in July可知,在信中Emily问Joy还会不会来参加她在7月举行的生日聚会。由此可知,Emily的生日聚会是在7月。故选A。

2.主旨大意题。在这封信中Emily向Joy介绍了她的生日聚会的情况,她想邀请Joy来参加。在这个聚会上,他们会一起吃东西,聊天,还会去公

园听音乐会。因此这篇短文都是关于Emily的生日聚会的。故选B。

3.细节理解题。根据短文中It’s at Uncle Paolo’s restaurant in the city.可知,Emily的生日聚会将会在城里Paolo叔叔的餐馆里举行。故选C。

4.细节理解题。根据短文中First, we can eat and talk from 6 : 30 to about 7 : 45.可知,在聚会上,从6点半到7点45,他们可以吃东西,聊天。由此可知选B。

5.细节理解题。根据短文中The party is on Saturday, July 2nd at around 6 : 30.可知,Emily的生日聚会将在7月2日大约6点半的时候举行。故选A。

考点:日常生活类短文阅读。

5.阅读理解。

Chinese New Year is next week in January this year. Do you need great furniture(家具)for your room? Come and buy things at our great sale at Helen’s Furniture Store. Look! Here are some nice tape players in white, blue and red for mothers. We sell them for only $20. For students, we have desks and chairs for $25 a set. You can buy big tables for $50 and small tables for $40. What color do you like? Sofas in all colors are only $100 each.

One interesting thing: You can buy great vegetables here, too. The vegetables are from Yunnan and Taiwan.

Come to our store. You will like it.

1.Chinese New Year is _____________ this year. A.in January B.in May C.in June D.in November 2.You can’t buy _______ at the great sale. A.vegetables B.sofas C.tape players D.fruit

3.Jack wants to buy a set of desk and chair. He will pay(付钱)___________. A.$20 B.$40 C.$25 D.$22

4.You can buy ___________ in all colors at the store. A.desks B.tape players C.tables D.sofas 5.This article (文章) is _______. A.a letter(信件) B.a notice(通知) C.an e-mail D.an ad(广告) 【答案】 1.A 2.D 3.C 4.D 5.D 【解析】 【分析】

试题分析:这篇短文给我们介绍的是中国的农历新年就要来了,一个商店里有一个促销活动,在这里有各种各样的家具,还可以买到蔬菜,而且价格也

都非常的便宜

1.细节理解题。根据短文的第一句话Chinese New Year is next week in January this year可知,今年中国的农历新年在一月份。故选A。

2.细节理解题。根据短文中关于这次大促销的描述中Here are some nice tape players in white, blue and red for mothers,Sofas in all colors are only $100 each和You can buy great vegetables here, too.可知,在这里你可以买到很多东西,如录音机,沙发等。你还可以买到蔬菜。短文中没有提到可以在这里买水果,因此选D。

3.细节理解题。根据短文中For students, we have desks and chairs for $25 a set.可知,桌椅一套是25美元。这里的set意思是一套,和问题中的a set of是一个意思,故应该选C。

4.细节理解题。根据短文中Sofas in all colors are only $100 each可知,这个大促销的活动上有各种颜色的沙发,其他东西并没有说有各种的颜色。故选D。

5.主旨大意题。通读全文可知,这篇短文给我们介绍的是在新年之前的一个促销活动,在这里有各种各样的东西,价格也都非常的便宜。因此这应该是一个广告。故选D。

考点:广告类短文阅读。

6.Good morning. My name is Eric. This is my schoolbag. What color is it? It’s blue and white. And what’s this in English? It’s a pen. It is a black pen. This is a ruler. It’s yellow.

1.I’m ______. A.Eric B.Cindy C.Dale D.Frank 2.The schoolbag is ________. A.black and white B.red and yellow C.blue and white D.green and red 3.The pen is ________. A.red B.black C.white D.yellow 4.The ruler is ________. A.green B.white C.yellow D.purple

5.There are(有)________ colors in the passage(文章中). A.3 B.5 C.2 D.4 【答案】 1.A 2.C 3.B 4.C 5.D 【解析】 【分析】

试题分析:这篇短文中Eric给我们介绍了他的一些文具,他的书包是蓝白相间的,他的钢笔是黑色的,他的尺子是黄色的。

1.A 细节理解题。根据短文的开头Good morning. My name is Eric可知,作者的名字叫Eric。因此应选A。

2.C 细节理解题。根据短文中This is my schoolbag. What color is it? It’s blue and white可知,作者的书包是蓝白相间的。故应选C。

3.B 细节理解题。根据短文中And what’s this in English? It’s a pen. It is a black pen.可知,钢笔是黑色的。故应选B。

4.C 细节理解题。根据短文中This is a ruler. It’s yellow可知,尺子是黄色的。故选C。

5.D推理判断题。根据短文中It’s blue and white. 、It is a black pen. 、This is a ruler. It’s yellow可知,这篇短文中提到了蓝色、白色、黑色和黄色共四种颜色。故选D。

考点:日常生活类短文阅读。

7.Susan is a girl. She likes talking online(网上). One day she is walking home. She feels someone is behind her. She doesn't think too much.

In the evening she doesn't tell her parents. But she tells her online friend, Jack. Jack is also a child. They talk online every Monday.

The next day, Susan is in her room when her father calls her. Father is in the living room and he is unhappy. She doesn't know why. There is a man on the sofa. She doesn't know him.

“Do you know me, Susan?” the man asks. “No,” Susan answers.

“I'm your online friend, Jack. My real name is David.”

Susan says, “It's not true! Jack is a boy my age! He's 14 and he lives far away!” The man says, “I know I tell you all that, but it is not true. I come here to tell you it's dangerous(危险的) to give too much information(信息) to people online. You tell me a lot to make it easy for me to find you. I'm a father, too. Don't do it again.”

“I won't,” Susan says, “I will tell my friends, too.” 1.Susan likes ________. A.talking to her online friends B.calling her friends

C.talking everything over with her parents D.reading

2.Which is TRUE about Jack? A.He is a boy. B.He is a father.

C.He tells real information to Susan. D.He is not a good man.

3.How does David find Susan's address(住址)? A.He gets it from Susan's talk online. B.He asks Susan's teacher. C.Jack tells him.

D.Susan's father tells him.

4.Where does David meet Susan's father?

A.On the computer. B.In the school. C.At Susan's home. D.At the TV station. 5.From the story, we can know ________. A.Susan knows Jack well B.Susan will not talk online

C.Susan goes to school by bus every day

D.it's not right to tell too much personal(个人的) information online 【答案】 1.A 2.B 3.A 4.C 5.D 【解析】 【分析】

文章讲诉了苏珊喜欢在网上聊天,一天她在走回家,她感觉有人跟着她,在晚上她没告诉父母这件事,但是她告诉了她的网友杰克,杰克也是一个孩子,第二天,她爸爸在客厅喊她,一个男人坐在沙发上,她不认识他,他说他是杰克,他说他的真名叫戴维,苏珊不相信,说杰克是和她一样大的孩子,戴维告诉她那不是真的,把自己的信息告诉网友太多,那很危险。

1.细节理解题。根据Susan is a girl. She likes talking online(网上).可知苏珊喜欢在网上聊天,故选A。

2.细节理解题。根据. I'm a father, too.可知杰克是一个爸爸;故选B。 3.细节理解题。根据You tell me a lot to make it easy for me to find you.可知是苏珊在网上聊天告

诉他的;故选A。

4.细节理解题。根据Father is in the living room and he is unhappy. She doesn't know why. There is a man on the sofa.可知是在苏珊的家里;故选C。

5.细节理解题。根据I come here to tell you it's dangerous(危险的) to give too much information(信息) to people online.可知把太多的信息告诉网上的人是不对的;故选D。

【点睛】

短文阅读,做题时要结合文章的特点,题目涉及细节理解,词义猜测和推理判断,做题时要在了解文章大意的基础上,结合题目针对不同的题型采用不同的解答方式,比如细节理解题,我们要抓住里面的最有效的信息选择出正确的答案,总之理解透文章是做好一篇阅读理解的关键。例如:小题4 细节理解题。根据Father is in the living room and he is unhappy. She doesn't know why. There is a man on the sofa.可知是在苏珊的家里;故选C

8. Morning oon Aftern Morning oon AfternSunday Thursday

Monday Tuesday Wednesday ay Friday

Saturd

1.On what day is it windy all day(整天)? A.Monday B.Wednesday C.Thursday D.Saturday 2.What can you do on Friday? A.Run in the park. B.Swim in the pool. C.Make a snowman D.Ride a bike.

3.How’s the weather on Sunday afternoon? A.Cloudy. B.Sunny. C.Rainy D.Windy. 4.How’s the weather on Thursday morning? A.Windy B.Sunny. C.Rainy D.Snowy. 5.What season(季节) is it?

A.Summer. B.Spring(春天). C.Winter. D.Autumn(秋天).

【答案】 1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】 【分析】

试题分析:本文是一篇天气预报,预报了周日至周六的天气情况。

1.题意:哪一天刮一天风?考查细节理解题。根据最后一栏Wednesday的图片信息,可知周三早上和下午都有风,故选B。

2.题意:星期五你能做什么?考查细节理解题。A. Run in the park. 在公园里跑步;B. Swim in the pool. 在游泳池游泳;C. Make a snowman堆雪人;D. Ride a bike.骑车。根据Friday一栏的图片信息,可知早上和下午都有雪,故选C。

3.题意:星期日下午的天气怎么样?考查细节理解题。A. Cloudy多云的;B. Sunny晴天的;C. Rainy下雨的;D. Windy有风的。根据Sunday一栏的

图片信息,可知下午多云,故选A。

4.题意:星期四早上天气怎么样?考查细节理解题。根据Thursday一栏的图片信息,可知早上是晴天,故选B。

5.题意:这是什么季节?考查综合理解题。A. Summer夏天;B. Spring春天;C. Winter冬天;D. Autumn秋天。根据表格内的图片信息,可知是冬天,故选C。

9. 9:00 am 10:30 am 11:15 am 1:45 pm 3:00 pm ry physics Monday math chemisty English ay historTuesday math chemistry physics Wednesday math ThursdFriday English chemistry history physics 1.What lesson do they have at 1:45 pm on Wednesday? A.Physics. B.Chemistry. C.History. D.Math. 2.Do they have lessons at 10:30 am on Thursday? A.Yes,they do. B.No,they don’t C.We can’t know from the timetable (课程表). D.None of the above (以上答案都不对).

3.On Friday, a physics lesson begins at____________. A.9:10 am B.10:30 am C.1:45 pm D.3:00pm 4.They have__________lessons in a week. A.10 B.11 C.12 D.13 5.How many kinds (种类)of lessons do they have in a week? A.3. B.4. C.5. D.6. 【答案】 1.A 2.B 3.C 4.D 5.C 【解析】

1.通过横栏找到周三,通过竖栏找到1:45 pm,他们相交的位置是physics,故选A。

2.通过横栏找到周四 Thursday,通过竖栏找到10:30 am ,他们相交的位置没有课程,故选B。

3.通过横栏找到周五,在该竖行找到physics,physics对应的时间是1:45 pm,故选C。

4.数一数表格中的所有科目,可知一周共上13节课,故选D。

5.通过表格上面显示的科目可知有数学,物理,数学,历史,英语,共五科,故选C。

点睛:这是一个表格式的阅读题。主要介绍了周一到周五的课程表。在解题时主要能抓住问题的关键就不难找到答案。例如:小题1,抓住问题中的at 1:45 pm 和Wednesday,很容易就能知道上物理课。

10. Mr. Hunt works in a factory. There he drives a truck. He is busy all the time and often has to work at weekends. His wife is a nurse in a hospital and likes to keep things tidy and clean. She does all the housework alone.

One Saturday Mr. Hunt went to work. Mrs. Hunt was at home. She wanted to clean the house and cook the lunch. There were a lot of dirty clothes in the bathroom. But she didn't feel well. She began to clean the floor of the bedroom, but she was too ill to go on. Just then there was a knock at the door. She walked slowly to open the door.

When the door opened, she saw it was Sally, the girl who lives next door. Sally came into the house. She looked round and found the house was not as clean as

usual. Then she looked at Mrs. Hunt and asked, \"Why aren't you wearing your glasses today?\"

1.Both Mr. and Mrs. Hunter are factory workers. 2.Mrs. Hunter liked to keep the rooms clean. 3.Mr. Hunter didn't like to do housework. 4.Mr. Hunter works very hard at home.

5.One Saturday only Mrs. Hunter stayed at home doing all the housework. 【答案】 1.F 2.T 3.F 4.F 5.T

【解析】 【分析】

Hunt先生总是忙于工作,家务活都是Hunt夫人来做。一个星期六的时候,Hunt夫人一个人在家里干活,她有点不舒服,没有干完。这时她的邻居Sally来到了她家里,她看到Hunt夫人的家不如以前干净,以为是她没有戴眼镜,看不清楚。

1.根据短文第一段中Mr. Hunt works in a factory. …His wife is a nurse in a hospital and likes to keep things tidy and clean可知,Hunt先生在一个工厂工作,而他的妻子是一个医院里的护士,不是工人。故这句话是错误的。

2.根据短文第一段中His wife is a nurse in a hospital and likes to keep things tidy and clean可知,Hunt夫人喜欢保持东西干净、整洁。由此可知这句话是正

确的。

3.根据短文第一段中He is busy all the time and often has to work at

weekends.可知,Hunt先生总是很忙,周末也要工作,并不是他不喜欢做家务。故这句话是错误的。

4.根据短文第一段中He is busy all the time and often has to work at

weekends. His wife is a nurse in a hospital and likes to keep things tidy and clean. She does all the housework alone.可知,Hunt先生总是忙于工作,家务或都是Hunt夫人来做,故这句话是错误的。

5.根据短文第二段中One Saturday Mr. Hunt went to work. Mrs. Hunt was at home.可知,一个星期六,Hunt先生去上班了,Hunt夫人一个人在家里做家务。故这句话是正确的。

阅读下列短文,做出正误判断正(A)误(B) Dear Jack,

Thank you for your present for my fifteenth birthday. I play it after class every day.

I have three good friends this term. The first one is a nice girl. Her name is Jenny. Her birthday is on October 28th. The second is Alan. He is a fat boy, but he is funny. His birthday is on July 16th. The last one is our English teacher Mr. Smith. He always helps me with my English. His birthday is on December 5th. Teachers’ Day is in next month. Jenny wants to make a nice card for Mr. Smith. Mr. Smith likes basketball, so Alan wants to buy a basketball for him. How about me? Mr. Smith likes white. I think a white T-shirt is a good present for him.

Yours, Jane

1.Jane is 15.

2.Jack may give Jane a book for her birthday. 3.Mr. Smith can get a card on Teachers’ Day. 4.Mr. Smith is an English teacher. 5.Jenny is a fat girl. 【答案】 1.A 2.B 3.A 4.A 5.B 【解析】 【分析】

文章大意:这是简给杰克写的一封信,感谢杰克送给她的生日礼物,然后介绍了一下她的三个好朋友。

1.问题句意:简15岁。

细节理解题。根据原文“Thank you for your present for my fifteenth birthday.”谢谢你给我的十五岁生日礼物,由此可以她已经15岁了,故是A。

2.问题句意:杰克可能送了一本书给简作为生日礼物。

细节理解题。通读全文可知全文只说了感谢杰克送的礼物,并没有提及送了什么礼物,故是B。

3.问题句意:史密斯先生会在教师节得到一张卡片。

细节理解题。根据原文“His birthday is on December 5th. Teachers’ Day is in next month. Jenny wants to make a nice card for Mr. Smith.”他的生日在十二月五号,下个月就是教师节了,詹妮想做一个卡片给史密斯先生,由此可知史密斯先生会收到卡片,故是A。

4.问题句意:史密斯先生是一个英语老师。

细节理解题。根据原文“The last one is our English teacher Mr. Smith. He always helps me with my English.”最后一个是我的英语老师史密斯先生,他总是帮助我学英语。由此可知史密斯先生是英语老师,故是A。

5.问题句意:詹妮是一个胖女孩。

细节理解题。根据原文“The first one is a nice girl. Her name is Jenny. Her birthday is on October 28th. The second is Alan. He is a fat boy”第一个漂亮的女孩叫詹妮,她的生日是十月二十八号,第二个是艾伦,他是一个胖男孩。文中没说詹妮胖,故是B。

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- fenyunshixun.cn 版权所有 湘ICP备2023022495号-9

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务